mail

info@peko-studio.cz

+420 731 171 595

spravovat cookies

Povolte prosím používání cookies nebo si jejich používání přizpůsobte.

Kliknutím na tlačítko “povolit vše” udělujete souhlas. Souhlas můžete teké odmítnout.

přizpůsobit

povolit vše

Mobilni aplikace Asekol – Svoz Elektroodpadu zdarma

Mobilní aplikace Asekol – Svoz Elektroodpadu zdarma

Petr Kott

11 / 10 / 2023

S recyklací a správným zpracováním elektroodpadu se stáváme ekologičtějšími a pomáháme ochránit životní prostředí. V tomto ohledu mobilní aplikace Asekol hraje klíčovou roli. Tato aplikace byla vyvinuta Peko Studiem s cílem zjednodušit a zefektivnit proces svozu elektroodpadu v České republice. V tomto článku si podrobně probereme, jak Asekol funguje, jaké jsou její výhody a jak přispívá k udržitelnosti životního prostředí.

Asekol: Co to je?

Asekol je česká společnost, která se specializuje na zpracování elektroodpadu a stará se o jeho sběr a recyklaci. Jejich mobilní aplikace usnadňuje občanům a firmám proces recyklace elektroodpadu tím, že umožňuje snadný a pohodlný svoz od starých elektronických zařízení, jako jsou počítače, mobilní telefony, ledničky a další.

A to vše zdarma, prostřednictvím objednání přes mobilní aplikaci.

Výhody mobilní aplikace Asekol

1. Snadné objednání svozu

Jednou z hlavních výhod aplikace Asekol je možnost zdarma snadno a rychle objednat svoz elektroodpadu. Uživatelé mohou zadat svou adresu a specifikovat, jaký druh elektroodpadu chtějí odvézt. Aplikace umožňuje objednat svoz včetně termínu, který vyhovuje uživateli, což zjednodušuje proces recyklace.

2. Udržitelnost životního prostředí

Recyklace elektroodpadu je klíčovým krokem k ochraně životního prostředí. Asekol se specializuje na šetrné zpracování elektroodpadu, což zahrnuje odstranění nebezpečných látek a opakované využití cenných surovin. Díky aplikaci Asekol může více lidí a firem snadno zapojit do recyklace a pomoci snižovat negativní vlivy elektroodpadu na planetu.

3. Monitorování svozu

Aplikace Asekol umožňuje uživatelům sledovat stav svozu od objednání až po samotný svoz. To znamená, že uživatelé mají přehled o tom, kdy budou jejich staré elektronické zařízení odvezena, což usnadňuje plánování a organizaci.

4. Bezpečnost a spolehlivost

Asekol je renomovanou společností, která dodržuje veškeré předpisy a standardy týkající se zpracování elektroodpadu. Uživatelé mohou mít jistotu, že jejich elektroodpad bude zpracován ekologicky a bezpečně.

 

Závěr

Mobilní aplikace Asekol hraje klíčovou roli v usnadnění procesu recyklace elektroodpadu v České republice. Díky ní mohou občané a firmy snadno objednat svoz elektroodpadu a přispět k udržitelnosti životního prostředí. Je to jednoduchý krok, který může mít pozitivní dopad na naši planetu a naši budoucnost.

 

Android aplikace je na Google Play dostupná zde.

iOS aplikace je na App Store dostupná zde.